Social

David Beckham a castigat 31 de milioane de euro in 2007

Jucatorul echipei Los Angeles Galaxy, David Beckham, a fost cel mai bine platit fotbalist din lume in 2007, conform clasamentului care va fi dat publicitatii, marti, de France Football in materialul "Salariile starurilor".

David Beckham a obtinut in 2007 castiguri de 31 de milioane de euro (salarii si venituri anexe). Fotbalistul englez este urmat de brazilianul formatiei FC Barcelona, Ronaldinho, cu 24,1 milioane de euro, in timp ce pe locul trei se afla argentinianul Lionel Messi (FC Barcelona), cu 23 de milioane de euro. "Artistul portughez" Cristiano Ronaldo , de la Manchester United, ocupa locul patru, cu 19,5 milioane de euro.

Francezul Thierry Henry (FC Barcelona) a acumulat 16,8 milioane de euro, in timp ce John Terry (Chelsea) ocupa locul sase cu 13,9 milioane de euro. Germanul Michael Ballack (Chelsea) se afla pe locul 7, cu 13,8 milioane de euro, in timp ce Ronaldo (AC Milan) ocupa locul 8, cu 13,4 milioane de euro.

Brazilianul Kaka , de la AC Milan, a castigat 12,9 milioane de euro si se afla pe locul 9, iar englezul Steven Gerrard (Liverpool), cu 11,8 milioane de euro, se afla pe locul 10.

La antrenori, portughezul Jose Mourinho (29 milioane de euro), chiar si fara echipa, isi pastreaza primul loc pentru al treilea an consecutiv, fiind urmat de selectionerul Angliei, Fabio Capello (14,2 milioane de euro) si de managerul gruparii Manchester United, Alex Ferguson (7,4 milioane de euro). 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea