Social

#plantare copaci #copac #maimultverde

"Daruieste un copacel" - donatii pentru actiuni de plantare

Asociatia MaiMultVerde isi propune ca si in anul 2011 sa continue campania " Daruieste un copacel" care se va desfasura incepand cu luna iunie cu ajutorul a 24 de Galerii Real din intreaga tara.

Astfel cei care vor veni la cumparaturi vor avea ocazia sa viziteze standul MaiMultVerde pentru mai multe informatii despre campanie si despre modalitatea de a face donatii, care pot fi in valoare de 10, 30, 50, 100 sau 150 de lei.

Sumele donate vor fi folosite pentru actiunile de plantare ce vor avea loc in toamna anului 2011, iar in cazul in care va faceti griji de ceea ce se intampla cu donatia facuta, Asociatia MaiMultVerde va va trimite un mail de confirmare si o felicitare editabila, iar pe termen lung veti primi informatii despre actiunea de plantare si participare la ea, iar ulterior acesteia despre evolutia copaceilor plantati.

Si daca va decideti sa va alaturati campaniei, mai puteti ajuta mediul inconjurator folosind containerele de colectare Colt Verde , pe care le gasiti tot in cadrul Galeriilor Real. Aici puteti sa depozitati corect deseurile de surse de lumina, deseurile de echipamente electrice si bateriile, care ulterior vor fi reciclate.

Citeste stirea in intregime pe Imparte.ro - Donatii online.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea