Social

#martisor #asociatie #dar

Daruieste de Martisor!

spectacolul Umanitar "Daruieste de Martisor" este organizat pe data de 26 februarie 2011 in City Mall Constanta de catre Asociatia Copiii Tuturor (ACT) in colaborare cu Scoala cu clasele I – VIII Oituz, Scoala cu clasele I – VIII nr.8 si Colegiul National Regina Maria , avand ca beneficiari copiii si tinerii seropozitivi . Intrarea este libera, iar evenimentul va incepe la ora 17.00.

Scopul actiunii caritabile este promovarea si strangerea de fonduri necesare derularii proiectului "SERA", proiect ce urmareste crearea si oferirea de locuri de munca pentru tinerii seropozitivi. In cadrul spectacolului, invitatii vor fi invitati sa achizitioneze martisoare si felicitari confectionate de copii, iar fondurile stranse vor fi destinate in totalitate beneficiarilor Asociatiei Copiii Tuturor.
 

Despre proiectul "SERA"
 

Proiectul "SERA", asa cum ii spune si numele, propune crearea unei sere, produsele obtinute fiind destinate atat consumului beneficiarilor asociatiei cat si comercializarii pentru a obtine fondurile necesare desfasurarii activitatii in continuare. Pana acum, Asociatia Copiii Tuturor a mai desfasurat doua asemenea evenimente de strangere de fonduri pentru proiectul SERA, cu fondurile obtinute achizitionandu-se deja terenul destinat proiectului.

Daruieste si tu de Martisor pentru a le da o sansa la o viata mai buna copiilor si tinerilor sustinuti de Asociatia Copiii Tuturor!


Citeste stirea in intregime pe Imparte.ro - Donatii online.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea