Social

#danut lupu #rapid bucuresti #george copos

Danut Lupu: Copos s-a saturat de Rapid

Fostul jucator al Rapidului, , crede ca George Copos s-a saturat sa fie injurat de catre fanii echipei din Giulesti.

"Eu cred ca, intr-un fel, Copos s-a saturat de Rapid, s-a saturat sa fie injurat. Daca era categoric atunci cand spunea ca renunta, nu mai cerea bani. Cred ca daca suporterii il vor lasa o vreme in pace, domnul Copos va reveni la conducerea Rapidului.

El este ceea ce este azi datorita Rapidului. Parerea mea este ca investitorii din fotbal cheltuie mult mai putin decat sumele pe care le anunta. El spune ca a cheltuit 14 milioane pe an cu Rapid, dar, cel putin pe vremea mea, mai mult de de euro nu a bagat. Poate a pus la socoteala si investitia de la ProRapid, dar aceea e proprietatea lui personala.

Sunt sigur ca patronii castiga mai mult decat pierd din fotbal, la un calcul simplu, ei iau 3 milioane de euro doar din drepturile de televizare ", a spus Danut Lupu la gsptv. Danut Lupu a evoluat pentru Rapid Bucuresti in perioadele 1993-1995 si 1997-2000. Mijlocasul a bifat 92 de prezente in tricoul visiniu si a marcat 19 goluri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea