Social

#daniel morar #sef dna #catalin predoiu

Daniel Morar, propus pentru un nou mandat la sefia DNA

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu , a declarat vineri, intr-o conferinta de presa, ca a decis sa il propuna pe Daniel Morar pentru un nou mandat in functia de sef al Directiei Nationale Anticoruptie.

Propunerea va fi inaintata vineri catre Consiliul Superior al Magistraturii, informeaza NewsIn. Procurorul general, Laura Codruta Kovesi , a declarat, miercuri, la Focsani, ca Daniel Morar si-a exprimat optiunea sa ocupe in continuare functia de sef al DNA.

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, anuntase inca de la inceputul saptamanii ca s-a intalnit vineri, 23 ianuarie, cu procurorul general si cu Daniel Morar pentru a discuta despre activitatea DNA.

Intalnirea a avut loc dupa ce Predoiu, a declarat, pe 21 ianuarie, ca cel mai probabil Daniel Morar va fi propunerea sa pentru sefia DNA .

Presedintele Traian Basescu a afirmat, luni, la TVR, ca mentinerea lui Daniel Morar la sefia DNA nu este o conditie obligatorie pentru ridicarea monitorizarii CE pe justitie, dar ca ar fi o eroare inlocuirea sa in conditiile in care Comisia apreciaza activitatea Directiei pe care acesta o conduce.

Pe 14 ianuarie, ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a declarat ca se va consulta cu procurorul general al Romaniei, Codruta Kovesi, si cu persoane din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), pentru a ajunge "cat mai rapid" la o solutie privind conducerea acestei institutii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea