Social

#daniel morar #premiu #european voice #ceremonie

Daniel Morar, Europeanul Anului la categoria "inspiratie"

Procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Daniel Morar , a castigat marti seara premiul "Europeanul Anului" decernat de revista European Voice la categoria "Inspiratia anului", juriul apreciind faptul ca a "ridicat lupta anticoruptie la un nivel inalt".

Premiul cel mare acordat de revista europeana si titlul de "Europeanul Anului" a fost castigat de comisarul UE pentru protectia consumatorului , Meglena Kuneva, care, ca reprezentanta a Bulgariei, s-a alaturat Comisiei Europene de mai putin de doi ani.

La aceeasi categorie cu Daniel Morar, "Inspiratia anului", se afla si omul de afaceri George Soros , "pentru ca a sustinut drepturile si reintegrarea romilor in Europa". Ceilalti doi finalisti la aceasta categorie au fost Lyn Evans, coordonatorul generatorului de particule din Geneva si Katrine Camilleri, director adjunct al serviciului de refugiati din Malta.

Premiul cel mare, decernat in stil Oscar, a fost obtinut de comisarul european de origine bulgara Meglena Kuneva, responsabila cu protectia consumatorilor, "pentru eforturile de a adapta drepturile consumatorului la economia digitala".

Gala decernarii premiilor s-a desfasurat marti seara in Palatul Bursei din Bruxelles, evenimentul aflandu-se sub inaltul patronaj al premierului belgian Yves Leterme .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea