Social

Dancu crede ca Iliescu ar trebui "dizolvat"

Presedintele PSD Cluj sustine ca legitimitatea politica a lui Ion Iliescu nu s-a creat niciodata in Transilvania, avand in vedere voturile obtinute de acesta la diverse scrutinuri prezidentiale, si s-a intrebat daca "Iliescu ar fi trebuit dizolvat".

Intr-un comunicat de presa, Vasile Dancu a aratat ca in 1996 Ion Iliescu a obtinut la alegerile prezidentiale, in judetul Cluj, 67.149 de voturi (15,29%), in timp ce in municipiul Cluj-Napoca doar 22.083 de voturi (11%). De asemenea, la alegerile din 2000 actualul presedinte de onoare al PSD a obtinut 71.129 de voturi (18,3%) in judetul Cluj si 24.611 voturi (13,3%) in Cluj-Napoca

"Apreciem sfatul pe care l-am primit recent de la domnia sa, de aceea am stat cu picioarele in lighean si cu statisticile in mana si ne-am uitat la rezultatele obtinute de Ion Iliescu in judetul nostru, in competiile electorale la care a participat.

Cifrele prezentate mai sus arata fara echivoc ca legitimitatea politica a domnului Ion Iliescu nu s-a creat niciodata in Transilvania, unde a pierdut alegerile. Ne intrebam in registrul dezbaterii din aceste zile: Ion Iliescu ar fi trebuit dizolvat pentru rezultatele slabe obtinute in aceste competitii electorale?", a mai aratat presedintele PSD Cluj.

Presedintele de onoare al PSD Ion Iliescu a declarat, ieri, ca liderul PSD Cluj Vasile Dancu nu are forta morala sa-si recunoasca esecul de la locale, unde a dovedit incapacitate organizatorica si a precizat ca "munca politica de substanta nu e sa stai sa sugi din deget si sa emiti fraze teoretice". (continuarea in Evenimentul Zilei)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea