Social

#securitate #dan voiculescu #colaborare securitate

Dan Voiculescu recunoaste ca a colaborat cu Securitatea

Dan Voiculescu, presedintele fondator al Partidului Conservator, recunoaste ca a fost colaborator al Securitatii. Informatia apare in dosarul de candidatura pentru mandatul de senator in sectorul 4.

In declaratia de pe propria raspundere in legatura cu colaborarea sau necolaborarea cu fosta Securitate, Voiculescu a taiat optiunea "nu am fost lucrator al Securitatii", in document ramanad optiunea "am fost colaborator al Securitatii".

In aceasta declaratie, care este obligatorie la depunerea dosarului de candidatura, Dan Voiculescu precizeaza ca "in prezent este deschisa o actiune in justitie pentru revizuirea deciziei de fond".

Presedintele fondator al PC este singurul candidat USL in Bucuresti care a recunoscut ca a colaborat cu fosta Securitate. La alegerile parlamentare din 9 decembrie, Voiculescu va candida in acelasi colegiu in care a candidat si in urma cu patru ani.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea