Social

Dan Voiculescu: PD trebuie sa iasa de la guvernare

Relatia dintre PC si PD devine din ce in ce mai tensionata. Presedintele conservatorilor, Dan politica , in conditiile in care suntem pe muchie cu integrarea", a completat Voiculescu .

Dupa integrare, PC renunta la Putere

"In momentul in care ne indeplinim rolul de stabilitate politica, adica Romania va fi integrata in Uniunea Europeana, probabil ne vom retrage de la guvernare", a atras atentia Voiculescu.

Democratii ataca solutia imorala

In urma declaratiilor lui Voiculescu, vicepresedintele PD Ioan Oltean a afirmat ca "Voiculescu este in transa". El a mai precizat ca PC s-a alaturat PD, si nu invers". La randul lui, presedindele democrat Emil Boc a afirmat: "Cine este Voiculescu?"

Frunda (UDMR): Voiculescu, incorect

Liderul UDMR, Gyorgy Frunda , a declarat, la randul lui, ca "nu este corect ca un presedinte al unui partid aflat la putere sa ceara unui alt partid aflat in Coalitie sa iasa de la guvernare". Pe de alta parte, el a precizat ca iesirea PC din arcul guvernamental nu este o solutie nici dupa integrarea Romaniei in Uniunea Europeana. "Voiculescu vrea sa lase impresia ca se sacrifica pentru tara", a completat Frunda.

Melescanu (PNL): Situatie anormala

Vicepresedintele PNL Teodor Melescanu a spus ca nu este normal ca partidele din Coalitia aflata la guvernare sa aiba astfel de confruntari . Legat de posibilitatea iesirii PC de la guvernare, Melescanu a afirmat ca, anul viitor, dupa integrare, "totul este posibil". In acest sens, el a precizat ca posibilele alegeri anticipate pot oferi surprize.

" Dan Voiculescu vrea sa lase impresia ca se sacrifica pentru tara."

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea