Social

#dan voiculescu #majoritate parlamentara #suspendare #traian băsescu

Dan Voiculescu: Pana la 1 februarie vom avea o noua majoritate parlamentara

Dan Voiculescu , presedintele fondator al Partidului Conservator, este de parere ca actuala coalitie care guverneaza tara este “foarte fragila” si sunt sanse mari ca aceasta sa fie rasturnata pana la 1 februarie.

Mai mult decat atat, el sustine ca noua majoritate parlamentara il va suspenda pe presedintele Traian Basescu.

"La ora actuala, Romania are o problema majora: instabilitatea politica. Exista o Coalitie la Putere care este foarte fragila si care este foarte probabil ca, in urmatoarele luni, sa fie rasturnata. Eu cred ca pana la 1 februarie vom avea miscari in interiorul Parlamentului care vor crea o noua majoritate parlamentara care va trebui sa-l suspende pe presedinte. Parlamentarii pot fi orice, numai sinucigasi nu pot fi. Viitorul lor politic depinde de atitudinea pe care o vor avea in urmatoarele doua-trei luni. Prima actiune trebuie sa fie suspendarea presedintelui Traian Basescu, pentru ca acolo este raul cel mai rau al Romaniei, urmata de schimbarea Guvernului", a declarat Dan Voiculescu in cadrul emisiunii “Sinteza Zilei” de la Antena 3.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea