Social

#dna #dan voiculescu #audieri #penitenciar #carti

Dan Voiculescu, audiat la DNA, in cazul cartilor scrise in penitenciar

Omul de afaceri Dan Voiculescu este audiat la DNA in dosarul cartilor scrise de detinuti pentru reducerea pedepselor. Dan Voiculescu a fost transportat in aceasta dimineata la sediul DNA de la Penitenciarul Rahova, unde se afla incarcerat din august 2014, fiind condamnat la zece ani de inchisoare.

Surse judiciare spun ca omul de afaceri este audiat, ca martor, in dosarul in care procurorii anticoruptie fac cercetari cu privire la modul in care mai multi detinuti au obtinut zile de libertate, pe baza unor carti scrise dupa gratii, potrivit libertatea.ro.

Dan Voiculescu preciza in luna ianuarie, intr-un comentariu pe blogul sau, ca a scris zece carti de cand a fost incarcerat.

"Mi se reproseaza ca sunt prolific, ca am scris zece carti. Cu toata modestia, nu ma voi opri aici. Da, am timp. Evident, nu dispuneam de acelasi timp inainte, drept pentru care ii enervez pe unii cu aceste volume, motiv de a-si exersa cunostintele de matematica elementara, facand calcule cu privire la presupuse date de eliberare. Da, atata vreme cat exista o lege in vigoare, nu cred ca fac nimic ilegal. Da, scriu. Scrisul nu mi-e strain. Am mai scris vreo 20 de carti inainte, pe subiecte de macroeconomie.", scria Dan Voiculescu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea