Social

#mita Dan Sova #Dan Sova retinut #dan sova

Dan Sova, retinut!

Senatorul Dan Sova a fost retinut, joi dupa amiaza, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie dupa ce tot joi colegii acestuia din Senat au votat pentru ridicarea imunitatii.  Senatorul PSD este acuzat ca a luat mita 100.000 de euro pentru a asigura incheierea unui contract intre CET Govora si o firma de avocatura.

La solicitarea DNA de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a lui Dan Sova s-au inregistrat  95 de voturi “pentru” si 30 “impotriva”.

“Procedand la numararea voturilor exprimate de catre senatori, prin vot secret cu bile, in conformitate cu art. 135 si 136 din Regulamentul Senatului, (...) Comisia de numarare a voturilor a constatat urmatoarele: numarul total al senatorilor — 165; numar total de voturi exprimate — 127, din care voturi “pentru” — 95, iar voturi contra — 30 si voturi anulate — doua. Ca urmare a faptului ca, in urma votului exprimat, a fost intrunit votul majoritatii senatorilor prezenti, (...) Senatul incuviinteaza retinerea si arestarea preventiva a dlui senator Sova Dan”, a anuntat, de la Tribuna Senatului, senatorul Laurentiu Coca, citat de Agerpres.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea