Social

#vasile blaga #dan sova #senator psd dan sova

Dan Sova: Blaga se se disocieze de afirmatiile lui Macovei despre Rus si Nastase

Senatorul PSD Dan Sova ii solicita lui Vasile Blaga ca, in calitate de presedinte de facto al PDL, sa se disocieze de afirmatiile recente ale Monicai Macovei in legatura cu Ioan Rus, ministrul de Interne, si Adrian Nastase.

"Solicit domnului Vasile Blaga, presedintele de facto al Partidului Democrat Liberal, sa se disocieze de afirmatiile calomnioase si lipsite de discernamant facute vineri si sambata de Monica Macovei, la adresa ministrului de Interne, Ioan Rus, si la adresa presedintelui CN al PSD, Adrian Nastase. In caz contrar, voi intelege ca cei din Partidul Democrat Liberal sunt de acord si isi asuma afirmatiile facute de Monica Macovei", a declarat Dan Sova.

La sfarsitul saptamanii trecute, europarlamentarul PDL Monica Macovei a cerut demisia lui Ioan Rus, in urma numeroaselor incalcari ale legii in cazul lui Adrian Nastase.

"Gestul ministrului Administratiei si Internelor, Ioan Rus, de a-l suna pe condamnatul Adrian Nastase si de a negocia cu acesta un regim preferential de a ajunge la inchisoare este inacceptabil. Si asa ramane, chiar daca ministrul ar promite public ca va telefona tuturor condamnatilor la pedepse cu inchisoare de azi incolo ca sa-i intrebe cum vor sa fie dusi la penitenciar", a spus Macovei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea