Social

#Dan Sova coruptie #Dan Sova Victor Ponta #Dan Sova DNA #dan sova

Dan Sova, adus cu mandat la DNA!

Dan Sova a fost adus, cu mandat, joi dupa-amiaza, la Directia Nationala Anticoruptie (DNA), pentru a fi audiat, fiind suspect intr-un nou dosar de coruptie.

Potrivit unor surse judiciare, s-a emis mandat pentru prezentarea imediata a lui Sova in fata procurorilor DNA, pentru ca acestia sa-i aduca la cunostinta noile acuzatii.

La intrare in sediul DNA, Dan Sova nu a dorit sa faca declaratii in legatura cu prezenta sa la Parchet si in ce dosar este audiat.

In urma cu o luna, Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis sa mentina masura controlului judiciar fata de senatorul Dan Sova, trimis in judecata in dosarul “Turceni - Rovinari”, el avand in continuare interdictia de a se apropia de Ponta si de a lua legatura cu el.

Dan Sova a fost trimis in judecata in luna septembrie, pentru complicitate la abuz in serviciu, cu obtinere de foloase necuvenite pentru altul, fals in inscrisuri sub semnatura privata, evaziune fiscala si spalare de bani.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea