Social

#dan sova #arest preventiv #arest

Dan Sova a fost arestat!

Senatorul Dan Sova a fost arestat in aceasta dimineata. Acesta se afla in arest preventiv pentru 20 de zile, dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ), a admis contestatia DNA impotriva plasarii acestuia in arest la domiciliu.

Dan Sova este cercetat pentru luare de mita in valoare de 100.000 de euro, pentru a asigura incheierea unui contract intre CET Govora si o firma de avocatura.

Dan sova era, din 4 decembrie, in arest la domiciliu, masura luata de judecatorul de drepturi si libertati de la ICCJ. Decizia a fost contestata atat de Dan Sova, cat si de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, care au cerut atat in 4 decembrie, cat si la contestatie arestarea preventiva a senatorului, declara libertatea.ro.

"In baza art. 223 alin. 2 C.pr.pen rap. la art. 202 alin. 1, 3, 4 lit. e C.pr.pen., dispune arestarea preventiva a inculpatului sova Dan-Coman, pentru o perioada de 20 de zile, incepand cu data de 14 decembrie 2015 pana la data de 02 ianuarie 2016, inclusiv. In baza art. 230 C.pr.pen., dispune emiterea de indata a mandatului de arestare preventiva pentru inculpatul sova Dan-Coman", se arata in decizia instantei, potrivit libertatea.ro.

Sursa foto: ancheteonline.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea