Social

#acord romania fmi #fmi #pnl #dan radu rusanu

Dan Radu Rusanu (PNL): Acordul Romaniei cu FMI trebuie renegociat

Acordul Romaniei cu Fondul Monetar International ar trebui renegociat, este de parere Dan Radu Rusanu, vicepresedintele PNL. Rusanu sustine ca nu este normal sa privatizezi companii de "importanta strategica", nominalizand aici TransElectrica, Transgaz si CFR Marfa.

Declaratiile liberalului vin in contextul in care presedintele Traian Basescu s-a intalnit, joi, cu o delegatie a FMI.

Dan Radu Rusanu este de parere ca aceste discutii ar fi trebuit sa se deruleze undeva la inceputul anului viitor. "Intalnirea cu misiunea Fondului Monetar International cred ca cel mai normal si cel mai corect ar fi sa aiba loc la sfarsitul lunii ianuarie sau in cursul lunii ianuarie, dupa ce va fi un nou Guvern, un nou ministru de Finante, un nou Parlament, noi presedinti la Comisiile de Buget-Finante din Senat si Camera si atunci ar trebui sa aiba loc aceste discutii", a declarat Rusanu la RFI.

Vicepresedintele PNL sustine ca orice discutie in acest moment este de prisos, deoarece nu se cunosc toate datele problemei, enumerand aici structura bugetului pe 2013 si filosofiile fiscale ale viitorului Guvern si ale noului ministru de Finante.

Sursa foto: romanialibera.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea