Social

Dan Petrescu este noul antrenor al Wislei Cracovia

Presa poloneza sustine ca antrenorul echipei Sportul Studentesc, Dan Petrescu , va fi noul tehnician al campioanei Poloniei, Wisla Cracovia, incepand cu data de 1 ianuarie 2006. Potrivit site-ului sport.gazeta.pl, Dan Petrescu a ajuns la un acord privind un contract pe trei ani, antrenorul roman urmand sa primeasca 300.000 de dolari pe sezon.

Pana in luna ianuarie, echipa Wisla Cracovia va fi pregatita de tehnicianul Tomasz Kulawik, care a fost numit interimar dupa demiterea lui Jerzy Engel. Potrivit aceluiasi site, Dan Petrescu ii va aduce la Wisla Cracovia si pe jucatorii Ionut Mazilu si Tiberiu Balan , elevii sai de la Sportul Studentesc. Pe un alt site, 90minut.pl, se afirma ca tehnicianul roman si-a urmarit viitorii elevi in meciul din Cupa Poloniei, pierdut de Wisla, cu scorul de 0-1, in fata formatiei Zaglebie Lubin. Contactat telefonic, patronul clubului Sportul Studentesc, Vasile Siman , a declarat ca nu are informatii despre un acord intre Dan Petrescu si gruparea poloneza. "Dan Petrescu are contract pana in 2008 cu sportul studentesc si pe mine nu m-a informat despre o posibila plecare", a spus Siman. Referitor la informatiile legate de jucatorii Ionut Mazilu si Tiberiu Balan, Siman a precizat ca nu a primit oferte pentru cei doi jucatori de la gruparea poloneza. Dan Petrescu a fost ofertat in aceasta perioada de mai multe echipe. In afara Wislei, el mai este dorit in Anglia si in Turcia. Ieri, tehnicianul roman a sustinut cu Sportul Studentesc ultimul meci din acest an, pierdut cu 0-2 in fata Gloriei Bistrita.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea