Social

Dan Pavel s-a impacat cu razboinicul Gigi Becali

Fostul consultant al lui Gigi Becali, politologul Dan Pavel , si-a facut din nou aparitia la dreapta liderului PNG, dupa ce declarase public ca inceteaza colaborarea cu finantatorul Stelei.

La spritul de la Golden Blitz de joi noaptea, Dan Pavel a stat in umbra lui Gigi Becali, dar spune ca nu-l mai consiliaza politic .

Dupa ce ne-am certat si am plecat de la el, in decembrie 2004, pentru ca primise in partid (PNG - n.r.) un grup de la Noua Dreapta, la citeva luni m-a sunat si mi-a cerut sa ne impacam. Nu am cedat la cererea lui de a redeveni consultant politic, dar m-a rugat sa vin macar la meciurile Stelei, eu fiind stelist.

Am acceptat si de aceea am fost prezent alaturi de el la sarbatorirea calificarii, unde a fost invitat de domnul presedinte Basescu, si-a justificat Dan Pavel prezenta linga Becali. El sustine ca in prezent nu ii mai acord nici un fel de consultanta lui Gigi Becali.

Informatii de la presedinte

Dan Pavel i-a fost consultant politic finantatorului Stelei, avind cu acesta un contract prin care era platit pentru munca sa. Dan Pavel sustine ca n-a ratat ocazia sa-l stoarca pe seful statului de informatii. Am discutat cu domnul presedinte Basescu timp de trei ore, singuri, dupa plecarea echipei Steaua la intilnirea din Piata Universitatii cu fanii lor adunati acolo, spune Pavel.

Basescu era suparat pe Dan Pavel

Analistul politic ne-a dezvaluit faptul ca discutia cu seful statului a avut drept scop documentarea pentru o lucrarea a sa. Dan Pavel ne-a mai spus ca presedintele era suparat pe el din cauza editorialelor publicate in ultima saptamina. Mi-am dat seama ca presedintele nu e chiar asa cum l-am considerat eu, afirma analistul politic.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea