Social

#dan nica #concedia persoane #salariza competenta #fonduri europene

Dan Nica: Vom da afara persoanele care beau cafea pe salarii mari

Dan Nica , vicepremierul Guvernului Boc, a declarat, luni, in urma discutiilor dintre membrii PSD si PD-L asupra bugetului ca una dintre prioritatile acestei guvernari va fi atragerea fondurilor europene, iar tot personalul administratiei romanesti va fi salarizat in conformitate cu performantele individuale.

Acesta a mai precizat ca vor fi date afara din institutiile statului aproximativ 2.000 de persoane care nu fac nimic altceva decat sa bea cafea la locul de munca si au salarii foarte mari.

"Una dintre prioritatile noastre este absorbtia fondurilor europene si tin sa anunt ca tot personalul administratiei romanesti va fi salarizat in conformitate cu performantele individuale. Cei care au prioritate sa bea cafea la locul de munca vor pleca acasa, iar ceilalti vor ramane. Aproximativ 2.000 de persoane vor fi date afara de la locul de munca. Joi vom avea cifra exacta a persoanelor care au fost angajate in plus in administratiile publice", a mai spus vicepremierul.

Dan Nica a mai precizat ca in cadrul discutiilor de luni legate de bugetul pe 2009 o alta prioritate principala stabilita o reprezinta finalizarea lucrarilor incepute, canalizarea si alimentarea cu apa in localitatile care nu au asa ceva, reparatia scolilor si modernizarea spitatelor

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea