Social

#dan nica #ministerul de interne #demitere

Dan Nica contesta in instanta revocarea sa

Fostul Ministru de Interne Dan Nica a depus luni la Curtea de Apel Bucuresti o contestatie la adresa revocarii lui din functia de ministru si de viceprim-ministru.

Social-democratul cere suspendarea decretului presedintelui in procesul al carui prim termen este in data de 6 noiembrie la Curtea de Apel Bucuresti, Sectia de Contencios administrativ.

Nica l-a acuzat pe presedintele Traian Basescu de "fals grosolan" in acte publice pentru ca, la demiterea lui, l-a numit pe vasile blaga ministru interimar, in loc sa numeasca un ministru pe termen nelimitat la Interne.

Decretul de revocare si cel de desemnare a lui Blaga, considerate neconstitutionale de catre Nica, au fost publicate pe 1 octombrie in Monitorul Oficial nr 647.

"Ne aflam in fata unui fals grosolan si care se refera din pacate la numirea viceprim-ministrului si ministrului interimar al Administratiei si Internelor, domnul Vasile Blaga ", a afirmat Nica, citat de Realitatea.net.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea