Social

Dan Negru, dependent de iubita

Invitat de revista PRO TV Magazin la o sedinta foto , Dan Negru a venit cu aceleasi haine in care pozase si pentru un numar anterior al publicatiei. Explicatia: iubita lui era plecata din oras in dimineata respectiva, iar el nu-si incarca memoria cu astfel de detalii.

In interviul acordat revistei, Dan Negru a vorbit, printre altele, despre zgarcenia lui. "Zgarcenia mea vad ca a devenit proverbiala. Eu as numi-o insa cumpatare . De cateva ori am ramas, totusi, fara portofel . Odata mi l-au furat la Paris. Spre norocul meu, mi l-au inapoiat aproape imediat. In rest, il tin bine. Si ma enerveaza cumplit oamenii care, atunci cand ma vad, cred ca portofelul meu e doldora de bani", declara Dan Negru. De aceeasi cumpatare s-ar putea sa profite si la nunta Roxanei ("Mama-Natura").
"S-ar putea sa o fur. Mai ales ca iubitul ei e un om de afaceri de succes si as putea cere o gramada de bani in schimbul ei. Mi-as scoate parleala cu cadoul de nunta", mai spune acesta. Pana isi va scoate "parleala" cu cadoul de nunta al "Mamei-Natura", Dan va semna statul de plata, timp de cateva episoade, la telenovela "Secretul Mariei"

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea