Social

#dan diaconescu #olchim #instanta #dan diaconescul olchim #decizie guvern

Dan Diaconescu vrea sa conteste in instanta decizia Guvernului de a nu semna contractul cu Olchim

Dan Diaconescu intentioneaza sa conteste in instanta decizia de luni a Guvernului, prin care s-a hotarat sa nu se semneze contractul pentru vanzarea pachetului majoritar de actiuni la Oltchim.

"Ne pregatim sa contestam in instanta decizia Guvernului de a anula licitatia. Este o incalcare grosolana a oricarui fel de reguli, a oricarui fel de cutume. Noi aveam termen pana la ora 23.59 minute sa incheiem contractul", a declarat Diaconescu, luni seara, la iesira din sediul Ministerului Economiei.

El a adaugat ca va depune marti dimineata plangeri penale atat impotriva premierului Victor Ponta, cat si impotriva lui Remus Vulpescu, seful Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie (OPSPI). Dan Diaconescu ii acuza pe acestia ar fi facut o "escrocherie".

Ministerul Economiei a anuntat, luni, ca nu se va semna contractul de privatizare a combinatului Oltchim, deoarece Dan Diaconescu, cel care a castigat prin licitatie pachetul majoritar de actiuni, nu a adus dovezi care sa ateste faptul ca detine suma de 45 de milioane de euro pe care s-a angajat s-o plateasca pentru titluri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea