Social

#spital #palatul parlamentului #dan diaconescu # patron otv

Dan Diaconescu are planuri marete: Palatul Parlamentului, cel mai mare spital din Europa

Liderul Partidului Poporului, Dan Diaconescu , a anuntat, ca are planuri mari pentru tara, printre acestea enumerand, in cadrul unei emisiuni la B1 TV, transformarea Palatului Parlamentului in cel mai mare si dotat spital din Europa.

"As vrea sa fac cel mai mare spital din Romania in Palatul Parlamentului. Daca luam toate aparatele cu tipla de prin spitalele din Bucuresti facem cel mai dotat spital din Europa", spune acesta.

Pe langa acest maret obiectiv, Diaconescu mai vrea sa imparta profitul companiilor de stat romanilor si in general sa instaureze " dictatura a poporului", desi sustine, in acelasi timp, ca nu-l intereseaza in mod special vreo functie in stat.

Intrebat de ce ar trebui sa aiba romanii incredere in el, patronul OTV a facut cateva calcule simple: "Sunt 50% sanse ca Diaconescu sa se tina de cuvant, sigur, sunt si 50% sanse sa va insele. Dar la celelalte partide e 100% sigur ca va inseala", a explicat el.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea