Social

#demisie pnl #dan cristian popescu #demisie dan cristian popescu

Dan Cristian Popescu demisioneaza din PNL

Dan Cristian Popescu, fostul presedinte al filialei PNL Sector 2, a anuntat, joi, ca demisioneaza din partid. Intr-un comunicat de presa, Popescu spune ca PNL a devenit prizonierul "obsesiilor" lui Crin Antonescu si al unor lideri care au probleme cu legea si cu bunul simt.

"Constat, cu regret, ca, astazi, Partidul National Liberal a devenit prizonierul obsesiilor unui singur om, Crin Antonescu, si al unor lidericare au probleme cu legea, cu morala si cu bunul-simt. Crin Antonescu si unii liderii ai PNL sunt incapabili sa inteleaga ca obsesia lor fata de o persoana – Traian Basescu – nu coincide cu dorintele reale, sperantele si asteptarile electoratului de centru-dreapta, pe care PNL ar trebui sa-l reprezinte", se arata in comunicat.

Pe de alta parte, Adrian Neacsu, presedintele interimar al PNL Sector 2, sustine ca de fapt Dan Cristian Popescu a fost exclus din partid la data de 15 iunie 2012, ca urmare a deciziei Delegatiei Permanente Teritoriale a Filialei Sectorului 2 a PNL. El a precizat ca decizia excluderii i-a fost trimisa printr-o scrisoare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea