Social

Daily Mail: "Anglia in agonie"

"Anglia in euro 2004.

Presa engleza enumera, vineri, un lant al nenorocirilor care a dus la eliminarea Angliei de la Euro-2004, dupa ce a pierdut meciul din sferturile de finala, in fata Portugaliei: penaltiul ratat de David Beckham, accidentarea lui Wayne Rooney si golul anulat in ultimul minut de joc, informeaza AFP.

"Fotbalistii englezi au simtit inca o data gustul amar al infringerii intr-un mare turneu international", comenteaza "The Guardian", dupa victoria Portugaliei la loviturile de departajare.
Mai multe publicatii mentioneaza blestemul care a lovit echipa Angliei, eliminata de la Cupa Mondiala in 1990 si 1998 si de la Euro-1996 in aceleasi circumstante .

"Este din nou aceeasi poveste veche", comenteaza "Daily Express".
Majoritatea publicatiilor prefera sa analizeze o serie de factori care au fost in defavoarea jucatorilor englezi. "In pofida penaltiului ratat si a unei lipse de forma aparenta, Beckham a demonstrat mult curaj la Euro-2004 si a muncit mult in aparare, lucru care i-a permis lui Rooney sa-si puna talentul in valoare", apreciaza "The Times".

"Escrocii!", titreaza "The Sun". "Anglia revine acasa, arbitrul ne-a furat", scrie sursa citata, referindu-se la golul cu capul al lui Sol Campbell refuzat in ultimul minut de joc de arbitrul elvetian Urs Meier. "Idiotul de arbitru i-a furat pe jucatorii englezi", scrie "The Sun".

Potrivit sursei citate, Beckham nu ar mai trebui sa fie lasat sa execute penaltiuri. "Poate avem jucatori mari si un spirit mare. Dar, in final, nu este de ajuns", noteaza "The Sun".
In pofida infringerii, presa britanica a laudat eforturile si jocul ofensiv al echipei engleze in timpul acestui Euro-2004. "Nu au renuntat nici un moment, chiar daca toate fortele au conspirat impotriva lor", scrie "Daily Mirror".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea