Social

#evacuare sediu intact #dacian ciolos #intact #anaf #anunt dacian ciolos

Dacian Ciolos despre evacuarea trustului Intact: "ANAF a actionat legal"

Dacian Ciolos a fost chemat astazi in Senat pentru a da explicatii dupa ce ANAF a cerut trustului Intact sa evacueze in cinci zile sediile in care isi desfasoara activitatea.

Prim-ministrul Romaniei, este de partea ANAF si sustine ca decizia de evacuare a sediilor televiziunilor din trustul Intact este corecta. In acelasi timp, Ciolos declara ca activitatea posturilor nu va fi intrerupta sau afectata in vreun fel de decizia ANAF.

"Statul roman este proprietarul acelor cladiri si este datoria institutiilor statului sa-si controleze aceste bunuri, asa cum ele sunt atribuite prin decizie definitiva a instantei", a spus premierul Dacian Ciolos, în plenul Senatului, potrivit mediafax.ro.

"Nu este vizata activitatea jurnalistilor. Posturile nu isi pierd licentele de emisie. Ba mai mult, televiziunile vor emite inclusiv luni din acele sedii pentru ca suntem la inceputul procesului. incetarea emisiei este apanajul CNA. Guvernul Romaniei respecta legile si hotararile judecatoresti. ANAF a actionat legal", a declarat premierul, potrivit libertatea.ro.

Membrii CNA se vor reuni joi intr-o sedinta pentru a analiza cazul si vor discuta cu reprezentantii trustului Intact.

Sursa foto: revista22.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea