Social

# amanta dacian ciolos #amanta #dacian ciolos

Dacian Ciolos, gesturi de tandrete cu o tanara necunoscuta

Dacian Ciolos, fostul sef al Guvernului a fost surprins de paparazzi in parc alaturi de o pustoaica. In imaginile prezentate de cancan.ro se vede clar cum cei doi se tin de mana si pe dupa mijloc, in timp ce se plimbau agale prin parcul Herastrau.

Dupa plimbarea in parc, premierul a condus-o pe tana la aeroport cu masina si escorta SPP. Acesta i-a carat personal bagajul pana la check-in, unde s-au imbratisat de ramas bun.

Contactat de reporterii Cancan, premierul a declarat ca este "O prietena din Zalau". Ciolos a adaugat ca aceasta "A fost pe la noi si am condus-o la aeroport.", potrivit cancan.ro.

Replica lui Dacian Ciolos data si pentru acasa.ro a indepartat orice urma de indoiala: "O să vă dezamăgesc, nu e nicio amantă ci doar o prietenă din Zalău atat a mea cât și a soției. Lucrează în Statele Unite si ne-a vizitat zilele trecute pe soția și pe mine. Nu a fost nicio plimbare in parc ci un prânz la un restaurant de unde am condus-o la aeroport. Sunt gesturi familiare cu cineva pe care o cunosc si la care țin ca prietenă. Nimic pe ascuns pentru ca doar mintea viciată a unora nu poate funcționa fără a imagina intrigi. Țin la soția mea atât de mult încât nu mi-e rușine să mă comport firesc chiar si in public cu prietenii."

Dacian Ciolos este casatorit cu frantuzoaica, Valerie Ciolos-Villemin, din anul 2000.

Surse foto: cancan.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea