Social

Dacia spulbera visul de glorie al Timisoarei

Poli Timisoara nu a putut profita de pe urma esecurilor CFR-ului si Rapidului din aceasta etapa. Duminica seara, Viola din Banat a pierdut in fata Daciei Mioveni cu 2-1, aceasta fiind de altfel prima infrangere inregistrata de banateni in acest sezon pe teren propriu.

Poli a inceput mai bine jocul si a fost aproape de a deschide scorul in chiar minutul 2, dar Ganea si Karamian nu au putut introduce mingea in poarta. „Ganezul” a trecut din nou pe langa gol sapte minute mai tarziu, dar si de aceasta data tabela avea sa ramana neschimbata. Dacia a accelerat in minutul 15, cand Savu l-a testat pe Popa cu un sut frumos, din careu.

Dupa o noua ocazie semnata de Savu - gol anulat in minutul 27 pe motiv de offside - oaspetii aveau sa deschida scorul cu cinci minute inainte de final: Cornel Frasineanu suteaza si, deviata de Borbely, mingea intra in poarta lui Popa.

Daca primul gol a starnit nemultumiri , reusita cu numarul doi a Daciei a redus la tacere publicul timisorean : Savu profita de o gafa in lant a portarului Popa si a fundasului Canu si impinge mingea in poarta, spre bucuria lui Sorin Cartu si spre totala dezamagire a lui Dusan Uhrin Jr .

Treziti din pumni, timisorenii au reusit sa reduca din diferenta patru minute mai tarziu, prin Rusici, care a fructificat centrerea buna a lui Martinez. Din pacate pentru gazde, aceasta reusita nu a fost nimic mai mult decat o simpla amagire. Dacia s-a aparat cum numai Sorinaccio stie mai bine si a reusit sa plece cu toate cele trei puncte din Banat. De partea cealalta, jucatorii lui Poli au parasit gazonul in scandarile suporterilor timisoreni: „Rusine, Rusine sa va fie!”.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea