Social

Da, acesta ne este locul

Romania n-ar fi putut oferi un spectacol la nivelul celui pus in scena de vecinii sarbi

Ce bine ca n-am castigat „Eurovision"! Nu ca am fi avut vreo sansa. Melodia cu care ne-am prezentat, gen „Mamaia 1983", ne-a scutit de emotii inca din prima clipa.

Imaginati-va insa ca telespectatorilor europeni li s-ar fi pus brusc o ceata pe ochi si ar fi votat in nestire melodia cu iz de mucegai , sosita in concurs de la Bucuresti. Asta ne-ar fi obligat sa organizam noi editia urmatoare a concursului. Sa fi vazut atunci circ, comedie si tristete .

Totul ar fi inceput cu locatia. Am putut vedea cu totii „Belgrade Arena". Sa nu credeti ca sala este cumva o mostenire a epocii titoiste, cand Iugoslavia ni se parea – si chiar era – undeva departe, in Occidentul jinduit.

Nu. Sarbii au inceput sa construiasca arena prin 1992, dar razboiul, embargoul si apoi bombardarea Belgradului de catre americani au facut ca proiectul sa fie abandonat pana dupa plecarea de la putere a lui Milosevici.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea