Social

#copil de vanzare #vanzare copil #mica publicitate #copil #ziar #anunt

Cutremurator! Si-a scos copilul la vanzare, la mica publicitate

O mama din Satul Dumeni, Botosani a socat prin gestul facut. Aceasta si-a scos copilul la vanzare, printr-un anunt dat la ziar.

Mihaela s-a casatorit la o varsta foarte tanara, 20 de ani, varsta la care a adus pe lume si primul copil. La scurt timp aceasta i-a facut micutului un fratior, insa tatal copiilor a ajuns in inchisoare. Tanara si-a refacut rapid viata alaturi de alt barbat si a adus inca un baietel pe lume. Acesta insa a refuzat sa creasca trei copii.

"Ajutati-ma sa gasesc o familie care sa vrea sa aiba grija de Cristian. Ma doare sufletul si nu vreau sa-l dau, dar din cauza scandalului sunt nevoita sa dorm pe la rude", au fost primele cuvinte ale Mihaelei, relateaza monitorulbt.ro.

"Nu mai vrea sa ma tina in casa lui cu toti trei baietii. Ma primeste doar daca scap de cel mare.", a adagat aceasta, potrivit libertatea.ro

A plecat de acasa si s-a dus sa locuiasca impreuna cu parintii insa cerurile au continuat si in prezent locuieste la o sora.

"Apar si aici probleme. Am copii mici, mai fac nazbatii si parintii nu vor sa ma mai tina in casa. De câteva zile stau la o sora la Broscauti.", a declarat aceasta potrivit monitorulbt.ro.

Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea