Social

#copila violata #viol

CUTREMURATOR! 5 barbati din Neamt au violat in repetate randuri o fetita de 10 ani!

Caz cutremurator in Neamt. Cinci barbati din comuna Garcina, judetul Neamt, cu varsta cuprinsa intre 61 si 87 de ani au violat in repetate randuri o fetita de 10 ani.

Totul a iesit la iveala dupa ce unul dintre agresori a fost prins. Faptele de viol au avut loc in repetate randuri, in perioada 2019-2020.

Victima este o minora de numai 10 ani. Barbatii au profitat de naivitatea copilei, dar si de situatia precara a familiei, oferindu-i copilei sume modice de bani in vederea intretinerii de relatii sexuale orale.

Totul a iesit la iveala dupa ce un barbat de 61 de ani (cantaret bisericesc), din comuna Garcina, a fost arestat preventiv pe 10 noiembrie, fiind acuzat ca ar fi violat, in repetate randuri, o copila de 10 ani, din aceeasi comuna. 

Ancheta desfasurata a scos la iveala faptul ca si alte persoane au profitat de fetita, in acelai mod barbar. Este vorba despre patru barbati de 66, 75, 81 si 87 de ani. Toti au fost arestati preventiv.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea