Social

# cutremur salaj #cutremure romania #cutremur #seism

Cutremur puternic miercuri dimineata in judetul Salaj

Un cutremur puternic s-a produs miercuri dimineata in judetul Salaj. Seismul a avut loc la ora 9.00 si s-a produs la o adancime de 10 kilometri. 

Seismul a avut magnitudinea de 4,2 grade pe scara Richter, anunta Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

"În urmă cu puţin timp, în zona Crişana, din judeţul Sălaj (la 3 km de Zalău), s-a produs un cutremur cu magnitudinea de 4,2 pe scara Richter, la o adâncime de 10 km. Până la acest moment, nu au fost primite apeluri prin intermediul 112 şi nici nu au fost semnalate pagube materiale sau victime.Pentru evaluarea situaţiei, au fost trimise in recunoaştere echipaje de pompieri", se arată într-o postare pe pagina de Facebook a IGSU.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: Zalău (2km), Jibou (24km), Cehu Silvaniei (26km), Şimleu Silvaniei (28km), Huedin (34km).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea