Social

Cutremur in Guatemala

Cutremur in Guatemala . Institutul american de Seismologie a anuntat astazi ca un puternic cutremur cu magnitudinea de 6,1 grade pe scara Richter a zguduit in aceasta dimineata coasta pacifica a Guatemalei, creand panica in capitala tarii. 

Seismul a fost resimtit aproape un minut, insa oamenii au iesit speriati pe strazile din capitala Guatemala City. Autoritatile guatemaleze spun insa ca nu s-au raportat victime si pagube materiale importante, locuitorii povestind insa ca tencuiala mai multor cladiri din capitala a inceput sa se desprinda.

Posturile de radio locale au anuntat ca seismul a provocat mai multe pene de curent. Epicentrul a fost localizat la 73 de km sud-est de orasul Escuintia, pe coasta pacifica a Guatemalei.

 

Guatemala este o tara situata in America Centrala , care are la granite Mexicul, Oceanul Pacific, Marea Caraibilor si Insulele Belize. Este o regiune muntoasa, exceptand zona de coasta, dar are si zone joase.

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea