Social

#cutremur indonezia #morti #raniti #cutremur

Cutremur de 7 grade in Indonezia. 142 de morti si peste 200 de raniti

Cel putin 142 de persoane au murit si alte 200 au fost ranite in urma unui cutremur puternic produs in Indonezia, duminica seara. Cutremurul s-a produs in zona insulei Lombok si initial s-a spus ca a avut magnitudinea de 7 grade pe scara Richter, insa magnitudinea seismului a fost revizuita de Institutul American de Geofizica (USGS) la 6,9 grade pe scara Richter.

 

Agentia Indoneziana pentru Meteorologie, Climatologie si Geofizica (BMKG) a anuntat ca dupa cutremurul de dumica au fost inregistrate peste 120 de replici, inclusiv catea de peste 5 grade pe scara Richter, potrivit mediafax.ro.

In urma seismului mii de cladiri au fost avariate, iar un numar foarte mare de persoane au fost nevoire sa-si paraseasca locuintele.

Sutopo Nugroho a precizat ca bilantul seismului ar putea sa creasca in conditiile in care echipele de salvare si cautare nu au ajuns inca in toate zonele afectate.

Sursa foto: express.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea