Social

#cutremur indonezia #morti #raniti #pagube #indonezia #cutremur

Cutremur de 6,5 grade pe scara Richter in Indonezia! Minim 52 de morti

Un seism puternic de 6,5 grade pe scara Richter s-a produs in aceasta dimineata in Indonezia. Cutremurul a avut loc la ora locala 5:03 (0:03 ora Romaniei). In urma seismului numeroase cladiri s-au prabusit. Cel putin 52 de persoane si-au pierdut viata sub daramaturi.

Seismul s-a produs in provincia Aceh din nordul Indoneziei, la o adancime de 8,2 kilometri si la 19 kilometri sud-est de localitatea Sigli (provincia Aceh) din nordul insulei Sumatra.

Agentia Nationala pentru Getsionarea Dezastrelor a anuntat ca 78 de persoane sunt grav ranite, in timp ce bilantul mortilor a ajuns la 52 de persoane.

Pana in prezent nu a fost declansata alerta de tsunami. Provincia Aceh a fost devastata in anul 2004 de un cutremur submarin care a provocat un tsunami gigant, potrivit mediafax.ro.

Oficialii au anuntat ca pe insula s-au prabusit mai multe de cladiri, avertizand ca bilantul victimelor ar putea creste. In acest moment are loc o ampla operatiune de cautare a supravietuitorilor.

Sursa foto: wsj.com 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea