Social

#curtea de apel #decide suspendare verificari #cazul alice draghici

Curtea de Apel decide daca suspenda verificarile ANI in cazul Draghici

Curtea de Apel Bucuresti va decide marti daca suspenda verificarile efectuate de ANI privind declaratiile de avere si de interese ale lui Alice Draghici , la cererea acesteia.

Avocatul lui Alice Draghici, Dan Caraman, a sustinut, in motivarea cererii de suspendare a verificarilor efectuate de Agentia Nationala de Integritate, ca nu exista niciun proces verbal prin care ANI a fost sesizata de catre o persoana sau s-a autosesizat in legatura cu declaratiile de avere si de interese ale membrului CNI, Alice Draghici.

Consilierul juridic al ANI a declarat, in fata instantei, ca nu este nevoie sa existe un astfel de proces verbal, intrucat avocata Alice Draghici este membru CNI si trebuia sa depuna declaratiile de avere si de interese pana pe 15 iunie .

Potrivit ANI Alice Draghici a depus declaratiile de avere pe 24 iulie. Curtea de Apel Bucuresti va judeca miercuri, 3 decembrie, cererea avocatei Alice Draghici de anulare a verificarilor efectuate de ANI asupra declaratiilor sale de avere si de interese. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea