Social

#nunta #cursuri dans #valsul mirilor #stop and dance

Cursuri de dans pentru ”Ziua cea mare”, cu scoala de dans Stop&Dance

Pentru ca cea mai fericita zi din viata voastra se apropie, pentru ca va doriti sa o transformati intr-un moment unic, pentru ca atat voi, cat si invitatii vostri ati vrea sa aveti parte de ceva special, va facem o propunere: cursuri ”valsul mirilor”, impreuna cu scoala de dans Stop&Dance.


De ce aveti nevoie de cursuri de dans pentru ”ziua cea mare”?

Suntem de parere ca multi dintre voi, cu toate ca sunt pregatiti sa faca pasul decisiv alaturi de logodnic sau de logodnica, sunt aproape speriati de dansul mirilor, asa cum mai este numit primul dans. Motivul temerilor voastre pare simplu daca nu v-ati nascut vedete sau nu sunteti facuti pentru a va afla in centrul atentiei celorlalti. Si chiar va dam dreptate sa aveti parte de emotii cu duiumul, atunci cand fiecare pereche de ochi va fi atintita, fara sa clipesca macar, asupra voastra.

Acum este momentul sa treceti cu vederea peste regretele de a nu va numara printre cei mai talentati dansatori. Cu Stop&Dance, niciodata nu-i prea tarziu sa va alaturati echipelor de cursanti care frecventeaza in mod constant ringurile si salile de dans. Aici aveti toate sansele ca dupa parcurgerea diferitelor cursuri de dans, sa descoperiti ca cele doua picioare stangi sunt de fapt doua picioare drepte.

Pe masura ce ziua decisiva se apropie cu pasi grabiti, in mod cert, nu va puteti intampina iubitul sau iubita cu un refuz concret cand veti fi invitati la dans. Si daca tot vine vremea sa fiti in rand cu lumea, adica la casa voastra si cu o relatie oficializata in toate privintele, nici sa nu va inchipuiti ca v-ati putea ascunde in spatele invitatilor aflati in ringul de dans. Vedete trebuie sa fiti chiar voi, inca de la intalnirea cu ofiterul starii civile si pana ce va veti conduce la usa, in zori, ultimul invitat.


Niciodata nu-i tarziu sa va inscrieti la cursurile de dans

Vizitand la propriu Stop&Dance Studio, macar in al doisprezecelea ceas, veti fi uitat ca odata, un EL sau o EA, inutil, exasperant si repetitiv, aproape ca va implora sa va inscrieti la cursurile de dans. Trebuie sa recunoasteti ca nu v-ati fi gasit in dificultate nici daca n-ati fi lasat sa treaca un deceniu de la ultima voastra intalnire cu o serata dansanta.

In filme pare totul simplu, ca si cum actorii s-ar fi nascut cu pantofii lui Fred Astaire in picioare. Pe de alta parte, prietenii vostri nu ezita sa va impresioneze cu schemele invatate la cursurile de dans. Poate ca in intimitatea caminului conjugal, ati testat deja cativa pasi, in speranta ca totul este la fel de simplu cum va imaginati. Entuziasmul insa, dispare imediat ce va dati seama ca nu este chiar ”floare la ureche” sa pastrati ritmul sau sa va sincronizati pasii cu ai partenerilor ceva mai ”muzicali”.


Cum sa va surprindeti invitatii cu valsul mirilor?

Un DA raspicat este marturia ca sunteti hotarati in alegerea pe care o veti face. La fel un vals al mirilor, executat cu o eleganta ”jos palaria”, este dovada ca in sfarsit v-ati decis sa tineti cont de rugamintile celor alaturi de care va veti petrece restul vietii. Stangacia voastra se poate transforma intr-o coregrafie unica, personalizata abilitatilor de ”dancers” pe care le aveti. In cele din urma, meritul este al vostru, instructorii de la cursurile ”valsul mirilor” doar va dezvaluie secretele si pasii coregrafiilor pe care le alegeti.

Primul dans este poate si cel mai emotionant si nu va ganditi ca prietenii vostri sau invitatii care ii insotesc sunt atat de insensibili incat sa nu le pese de figura ce o veti face pentru a-i impresiona. Porniti de la ideea ca este vorba despre nunta voastra, unul dintre cele mai fericite clipe de care aveti parte pe parcursul vietii. Bucurati-va atunci unul de altul, bucurati-va alaturi de invitatii vostri, daruindu-le si lor cateva minute de spectacol.

Nu va ganditi ca trebuie sa aveti aptitudini similare cu ale instructorilor de la cursurile de dans. Nu va ganditi ca veti avea parte de cel mai exigent juriu. Persoanele care vor petrece alaturi de voi nu sunt specialisti intr-ale dansului si nici nu va vor fi alaturi pentru a va critica, dimpotriva, sunt acolo pentru a va admira. Asadar nu-i dezamagiti nici pe ei si nici pe partenerii care de-o viata isi doresc mai mult decat orice sa danseze impreuna cu voi. Inscrieti-va la scoala Stop&Dance, unde printre variatele cursuri de dans, le puteti alege pe cele destinate voua: cursuri ”valsul mirilor”.

Advertorial

Sursa foto: johnyoungdance.co.nz

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea