Social

#Stop and Dance Studio #copii #dans #cursuri dans

Cursuri de dans pentru copii, o coregrafie pentru fiecare

Diversitatea stilurilor, precum si limitele de varsta aproape fara restrictii nu pot fi decat motive concrete pentru a-i inscrie pe cei mici la scoala de dans Stop&Dance. Aici aveti parte de tot ceea ce va poate oferi un studio care se respecta: cursuri de dans copii, cursuri de dans adulti, dansatori pentru evenimente, cursuri de dans particulare, cursuri de dans online, etc.


De ce toata lumea danseaza?

Fara sa fie nevoie sa va numarati printre cunoscatorii intr-ale dansului, este suficient sa aruncati o privire prin salile de dans, prin discoteci sau cluburi, pe la chefuri, nunti sau evenimente de tot felul. Veti vedea ca toat lumea danseaza, unii mai bine, altii mai putin, insa toti cei care o fac in primul rand se distreaza, se relaxeaza, deconectandu-si atat mintea, cat si corpul de cotidianitate.

Sa fie vorba cu adevarat despre adevaratul talent ce-si are originea in moleculele de ADN? Sau sa fie o simpla dorinta de a va lasa prada trairilor sufletesti, gandurilor neexprimate si manifestarilor fizice, ghidati doar de notele acompaniamentelor muzicale?

Participantii la cursurile desfasurate de scoala de dans Stop&Dance nu au nevoie sa dea vina pe varsta sau pe aspectul genetic. Pofta vine mancand, la fel si dorinta de a va elibera mintea, sufletul si trupul. Si cum aceasta pofta nu va da nici macar o clipa de ragaz, trebuie doar sa o identificati, canalizandu-va energiile corporale si spirituale catre acele stiluri care se armonizeaza personalitatii voastre.


De ce au nevoie copiii de scoala de dans Stop&Dance?

Lasati-va fiii si nepotii sa participe la cursurile de dans copii ale scolii Stop&Dance! Aici toata lumea danseaza, cu mic cu mare si in timp ce unii abia au invatat mersul biped, la cealalta extrema se afla cei care sunt pe punctul de a-si pierde pana si aceasta abilitate.

Dansul este jumatate sport, miscare, stil de viata sanatos, in timp ce cealalta jumatate este arta, stil, creatie, imaginatie, intr-un cuvant este libertate. Copilaria are nevoie mai intai de toate de aceasta libertate, are nevoie sa fie eliberata din prizonieratul pe care cei mari il cladesc in jurul lor, devenind niste persoane limitate, ingradite si fara sansa de a se putea manifesta dupa bunul plac.

Oferiti-le celor mici posibilitatea de a se lasa invaluiti de armonie, de distractie, de spirit liber, de emotii benefice, de gandire creatoare si de tot ce le poate darui dansul si scoala de dans Stop&Dance. Lasati-i sa fie chiar ei stapanii scenelor si a ringurilor de dans, lasati-i sa socializeze cu alti semeni de-ai lor, lasati-i sa se cunoasca si sa lege prietenii sincere! Lasati-i sa se manifeste asa cum doar sufletele lor inocente o pot face, intr-un ambient cald si placut, sub stricta supraveghere a instructorilor de la cursurile de dans copii!

Si daca inca va mai intrebati de ce sa alegeti dansul pentru ocuparea timpului liber, merita sa stiti ca este printre putinele activitati ce se pot desfasura si practica pe tot parcursul anului, fara probleme legate de spatiu. Avand in vedere ca cei mici trebuie sa creasca armonios si sa dezvolte o postura corecta, dansul este elementul esential care le va permite ca in locul kilogramelor in plus, a timiditatii sau a stangaciei, sa primeasca o tinuta zvelta, eleganta, indrazneala si dibacie.


Cursurile de dans copii, un mozaic de stiluri

Cursurile de dans copii, incepute ca si o joaca, in compania profesorilor-pedagogi de la Stop&Dance Studio se vor transforma intr-o ocazie prin care cei mici reusesc sa interactioneze unii cu altii. Impinsi de curiozitate, atrasi de noutatea prezenta in fiecare ora la scoala de dans, nu conteaza daca pasiunea lor are ritmuri latine, populare, de hip-hop sau de vals.

Urmand cursurile de dans copii, atat ei, cat si voi ca parinti, bunici sau frati mai mari veti vedea ca talentul este o calitate ce nu se poate descoperi altfel decat dansand:

  • Dansurile street dance sunt dinamice, distractive si eliberatorii, ajutandu-i pe cei mici sa se incarce de energii pozitive si sa resimta spiritul competitional;
  • Dansurile sportive (latino-americane si standard) ii invata pe copii sa-si descopere si sa-si exprime cu ajutorul limbajului corporal, potentialitatea artistica si creativa;
  • Dansurile populare au capacitatea de a le transmite micilor cursanti setea de cunoastere a traditiei si portului popular romanesc, mostenite cu mandrie de la strabuni.

Scoala de dans Stop&Dance este probabil cea mai buna alegere a tuturor celor care locuiesc in Bucuresti sau in zonele limitrofe. Ideal ar fi ca de la o varsta cat mai frageda, inainte sa le fie individualizat caracterul, in perioada in care totul se asimileaza si se analizeaza, sa va inscrieti tinerele vlastare la cursurile de dans copii.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea