Social

Cuplul Loredana-Boncea, aproape de divort

De cand s-au despartit, Loredana Groza si Andrei Boncea au devenit discreti cu viata lor privata. Apropiati ai cuplului sustin ca separarea legala bate la usa.


Intre timp, directorul Media Pro si-a sters eticheta de infidel si s-a despartit de tanara care a declansat intreaga poveste.

A decis sa puna capat relatiei

Loredana, Andrei si Andra (iubita lui) au lucrat pana nu demult in acelasi trust (Media Pro). Deoarece schema era putin cam incarcata, unul a fost nevoit sa plece. Astfel, Andra si-a semnat transferul la o agentie de casting afiliata Media Pro. Potrivit unor surse apropiate celor in cauza, ideea i-a apartinut lui Boncea care brusc a decis sa puna capat relatiei cu femeia ce i-a bagat zanzanie in familie. El a convins-o sa plece, asigurandu-i, insa, un nou loc de munca. Umbla vorba ca nu ar mai fi trecut mult pana ca Loredana sa aiba ea aceasta initiativa. Si cu siguranta nu ar fi ajutat-o cu o alta angajare.

Desi, in acest punct, s-ar putea vorbi de o tentativa de impacare , lucrurile nu stau deloc asa.
(continuarea in Averea )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea