Social

Cupa UEFA: Azi ne aflam adversarele

Zi cu emotii pentru Steaua, Dinamo si Rapid. Cele trei reprezentante ale Romaniei in Cupa UEFA isi vor afla astazi adversarele din grupe . Tragerea la sorti va avea loc la sediul forului european de la Nyon (Elvetia), cu incepere de la ora 13:00, si va fi transmisa in direct de TVR 1.

PROCEDURA. Cele 40 de echipe calificate , provenind din 19 tari, au fost impartite in cinci urne valorice, in functie de coeficientul fiecareia. Astfel, campioana Steaua, care are 20,101 puncte, se afla in urna a 4-a, iar Dinamo (12,101) si Rapid (8,101), in cea de-a 5-a. Un eventual duel intre formatiile noastre nu va fi insa posibil, pentru ca, in conformitate cu regulamentul UEFA, doua echipe din aceeasi tara nu pot face parte din aceeasi grupa.

PROGRAM. In urma tragerii la sorti se vor forma opt grupe a cate cinci formatii. Fiecare competitoare va juca patru partide, doua pe teren propriu si doua in deplasare. Prima etapa este programata pe 20 octombrie, iar ultima, pe 14 si 15 decembrie. Primele trei clasate din fiecare grupa se califica in saisprezecimi , unde li se vor adauga cele opt echipe provenite din grupele Ligii Campionilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea