Social

#cupa davis #tenis #tv

Cupa Davis, de vineri, in direct la TVR

In perioada 17- 19 septembrie , TVR 1 si TVR HD vor transmite in direct partidele pe care Romania le va juca impotriva Ecuadorului, in barajul pentru calificarea in Grupa Mondiala a Cupei Davis.

Echipa Romaniei va fi compusa din Victor Hanescu, Victor Crivoi , Horia Tecau, Adrian Ungur si capitanul-nejucator Andrei Pavel . Echipa Ecuadorului va fi formata din: fratii Nicolas si Giovanni Lapentti, Ivan Endara si Emilio Gomez.

Castigatoarea intalnirii Romania - Ecuador va promova in Grupa Mondiala.

"Echipa noastra de Cupa Davis porneste acum din nou la drum, in tentativa de a reveni acolo unde ii este locul: in Grupa Mondiala a unuia dintre cele mai importante evenimente ale tenisului masculin. Acum, avem in plus sansa de a juca acasa, in premiera la Centrul National de Tenis, locul unde baietii nostri se antreneaza de fiecare data cand se afla in tara!" a declarat Ruxandra Dragomir , presedintele Federatiei Romane de Tenis.

Transmisiunile in direct de la Centrul National de Tenis din Bucuresti vor putea fi urmarite la TVR 1 si TVR HD dupa urmatorul program:

 

  • vineri, 17 septembrie in intervalul 11.30 – 17.30, doua meciuri la simplu
  • sambata, 18 septembrie, de la 12.00 la 14.00, meciu la dublu
  • duminica, 19 septembrie, in intervalul 11.30 – 17.30, doua meciuri la simplu


Comentariul partidelor va fi asigurat de Daniel Chican si Cristian Mindru.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea