Social

#Pingoo Cashback #cumparaturi #magazin online

Cumparaturi inteligente cu Pingoo Cashback

Pingoo Cashback este prima platforma din Romania de oferte cu discount de pana la 99%, ce ofera bani inapoi la fiecare cumparatura.

La aproape un an de la lansarea pe piata din Romania, Pingoo Cashback continua sa creasca puternic si sa isi consolideze pozitia de lider national pe segmentul reduceri si cashback in sistem de afiliere. Astfel, pana la sfarsitul anului 2013 se estimeaza o crestere de peste 500% a numarului de utilizatori ce folosesc sitemul de reduceri si cashback pentru cumparaturi personale si de peste 200% numarului de utilizatori ce folosesc platforma pentru generarea de venituri pasive.

Pingoo Cashback este un pionier pe piata europeana de cashback. Platforma pune la dispozitia utilizatorului cele mai importante reduceri existente pe piata, de la cei mai puternici parteneri, si in plus, ofera pentru fiecare cumparatura bani inapoi. Conceptul de cumparaturi inteligente, in viziunea Pingoo Cashback, reuneste parteneri puternici, reduceri generoase si bani inapoi de la fiecare cumparatura.

Pingoo Cashback este lider pe piata nationala de afiliere. Platforma ofera comisioane din cumparaturile generate de nivelele unu si doi de recomandare. Mecanismul de cumparaturi inteligente este extrem de simplu. Utilizatorul recomanda platforma Pingoo Cashback unor prieteni directi - nivelul 1 - care la randul lor pot face recomandari prietenilor lor - nivelul 2. Utilizatorul castiga un procent din toate cumparaturile efectuate de prietenii recomandati, atat nivel 1 cat si nivel 2.

Pentru a veni in intampinarea membrilor sai, Pingoo Cashback organizeaza, saptamanal, seminarii interactive cu acces gratuit de Cumparaturi Inteligente. Atat seminariile pentru membrii noi, cat si seminariile pentru membrii ce isi doresc un venit pasiv constant, se organizeaza in fiecare luni de la ora 18:00 la Cafeneaua Hobby Cafe din Bucuresti, strada Sfantul Stefan nr. 20.

Pingoo Cashback este prima platforma din Romania de oferte cu discount de pana la 99%, ce ofera bani inapoi la fiecare cumparatura.

Despre Pingoo Cashback

Pingoo Cashback este o platforma de cumparaturi online ce ofera membrilor produse si servicii cu pana la 90% reducere si bani CASH inapoi din fiecare cumparatura efectuata prin intermediul site-ului, dar si din fiecare cumparatura efectuata de catre prietenii recomandati.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea