Social

#economii Paste #cumparaturi Paste #Paste 2015

Cumparaturi eficiente de Paste. Cum sa nu cheltuiesti aiurea

Zilele acestea se da startul cumparaturilor pentru Paste, iar in goana dupa chilipiruri risti sa cheltuiesti bani pe produse de proasta calitate. Iata cum sa economisesti, dar sa cumperi tot ce e mai bun.
 

1. Fa-ti o lista de cumparaturi in functie de ce vrei sa gatesti si urmareste-o pas cu pas, scrie ckick.ro.

 

2. Mergi la cumparaturi dimineata devreme sau seara, cu o ora inainte de inchiderea magazinului, pentru ca atunci nu e atat de aglomerat.

 

3. Consulta pliantele online si mergi la supermarketul care iti ofera cel mai convenabil pret.

 

4. Orienteaza-te spre produsele romanesti. Chiar daca nu sunt la fel de frumoase precum cele turcesti sau grecesti, sunt cu siguranta mai sanatoase si si mai ieftine.

 

5. Atentie la produsele perisabile. Cele cu termen de valabilitate scurt ar putea fi scoase la oferta, insa verifica de doua ori inainte termenul, ca sa nu risti sa te trezesti in doua-trei zile cu produse expirate.

 

6. Cumpara doar atat cat ai nevoie. Evita produsele la vrac, care, chiar daca sunt mai ieftine, nu se vor consuma atat de repede si se vor strica.

 

7. Cumpara de la piata. Vei economisi mult mai mult si, in plus, acolo produsele sunt pe alese, de la legume, verdeturi, fructe, branzeturi si chiar carne.

 

Sursa foto: economica.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea