Social

#prognoza meteo #vreme revelion

Cum va fi vremea - Revelion la minus 25 de grade

Meteorologii anunta ca vremea in tara noastra se va mentine friguroasa si saptamana aceasta, cand se vor inregistra temperaturi foarte scazute pentru aceasta perioada.

Desi se mai incalzeste nitel incepand de marti, tot extrem de rece ramane. Iar de zapada nu vor avea parte decat locuitorii din estul, sud-estul tarii si zona Carpatilor Orientali.

Luni, in special in nordul si centrul tarii, va fi foarte frig si minimele vor ajunge la -13 si -16 grade C. In estul Transilvaniei, si in zilele urmatoare sunt prognozate temperaturi foarte scazute, sub -20 de grade C.

In toate regiunile, cu exceptia Dobrogei, noaptea se va produce ceata asociata cu depunere de chiciura. De marti, parca inghetam mai putin, dar temperaturile vor fi mai scazute cu 5-6 grade C fata de valorile medii multianuale pentru luna decembrie.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -8 si 2 grade Celsius, iar cele minime intre -14 si -4 grade C. De Anul Nou , bucurestenii au slabe sanse sa vada zapada, in schimb va fi foarte frig.

Anul Nou va debuta cu vreme rece , iar in depresiunile din nordul si centrul tarii va fi ger naprasnic, cu temperaturi care vor atinge si -25 de grade Celsius.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea