Social

#craciun #starea vremii #vremea #meteorologi

Cum va fi vremea pana la Craciun

In aceasta perioada a anului vremea, va fi mult mai rece decat in mod normal, iar temperaturile negative se vor inregistra atat ziua, cat si noaptea, potrivit meteorologilor.

In intervalul 11 - 14 decembrie, vremea se va raci, iar valorile termice vor fi exclusiv negative. Temperaturile din timpul zilei se vor situa intre -5 si -2 grade. In acelasi interval, temperaturile nocturne se vor situa intre -14 si -4 grade Celsius.

Dupa data de 15 decembrie, temperaturile vor creste usor si vor atinge chiar si 4 grade in timpul zilei si - 1 in timpul noptii. In intervalul 16 - 23 decembrie, temperaturile vor inregistra aceleasi valori usor pozitive.

Vor fi precipitatii in general slabe, predominant sub forma de ninsoare, in intervalele 11 - 12 decembrie si 15 - 19 decembrie.

La munte, temperaturile se vor mentine in permanenta la valori negative, atat ziua, cat si noaptea. Pana pe 14 decembrie, se vor inregistra temperaturi in timpul zilei intre -14 si -6 grade, iar in timpul noptii, intre -18 si -8 grade. Va ninge semnificativ in intervalul 15 - 17 decembrie.

Sursa foto: 9am.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea