Social

#vreme weekend #vremea august #vremea

Cum va fi vremea in weekend (4-5 august 2012)

Meteorologii anunta un sfarsit de saptamana calduros, mai ales in sudul si sud-estul Romaniei, cu maxime termice care pot ajunge si la 39 de grade.

Sambata, vremea va fi calduroasa, caniculara dupa-amiaza indeosebi in sud si sud-est. Cerul va fi variabil si doar izolat, mai ales in nord-vestul extrem si in zona de munte, vor fi ploi de scurta durata si descarcari electrice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 31 de grade in nordul Moldovei, in depresiuni si pe litoral si 38 de grade in Lunca Dunario. Minimele termice se vor situa intre 11 grade in depresiuni si 25 de grade pe litoral si in Delta Dunarii.

Vremea se va mentine calduroasa si duminica, caniculara dupa-amiaza in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil si doar izolat in nordul tarii si in zona de munte vor fi ploi de scurta durata si descarcari electrice. Maximele termice vor fi cuprinse intre 32 de grade in depresiuni si 39 de grade in Lunca Dunarii. Temperaturile minime se vor situa intre 12 grade in estul Transilvaniei si 26 de grade in Delta Dunarii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea