Social

#vreme weekend #vremea iunie #vreme litoral

Cum va fi vremea in weekend (30 iunie - 1 iulie 2012)

Vremea isi va continua procesul de incalzire in acest weekend, maximele termice putand ajunge la 35-36 de grade.

Sambata, vremea va deveni calduroasa in majoritatea regiunilor, izolat caniculara in vest. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza si seara la munte, unde pe arii restranse vor fi ploi slabe, de scurta durata, insotite de descarcari electrice. Minimele termice vor fi cuprinse intre 12 si 21 de grade. Temperaturile maxime se vor incadra intre 25 si 35 de grade.

Vremea va fi frumoasa si pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 25 si 28 de grade, iar cele minime intre 18 si 20 de grade. Apa marii va fi calda, cu temperaturi de pana la 26 de grade.

Duminica, vremea se va mentine calduroasa in majoritatea regiunilor, local caniculara in jumatatea de vest. Cerul va fi variabil si numai izolat dupa-amiaza la munte vor fi conditii pentru averse si descarcari electrice. Temperaturile maxime se vor incadra intre 26 si 36 de grade, iar cele minime intre 14 si 24 de grade, mai scazute in zonele depresionare.

Pe litoral turistii vor avea parte de o vreme calda, cu temperaturi maxime de 26-29 de grade si minime termice intre 18 si 21 de grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 24 si 26 de grade.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea