Social

#weekend #vreme weekend #vreme septembrie

Cum va fi vremea in weekend (29-30 septembrie 2012)

Ultimul weekend al lunii septembrie aduce o vreme neobisnuit de calda pentru aceasta perioada, cu maxime termice ce pot ajunge la 34 de grade.

Sambata, vremea va fi frumoasa, cu temperaturi maxime care vor varia intre 22 de grade nordul extrem al Moldovei si 34 de grade in Lunca Dunarii. Cerul va fi variabil, cu unele innorari si izolat ploi slabe, ziua in nord-estul tarii si la munte, iar noaptea in nord-vest. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 12 si 22 de grade, cu valori mai coborate in depresiuni, pana la 8 grade. Dimineata si noaptea, pe arii restranse in zonele joase va fi ceata.

Duminica, vremea va ramane calda in majoritatea regiunilor tarii. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in vest si nord, unde izolat va ploua. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 21 de grade in Maramures si 34 de grade in sudul Olteniei si al Munteniei, in timp ce minimele termice se vor situa intre 10 si 18 grade. Izolat, in zonele joase vor fi conditii de ceata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea