Social

#temperatura maxima #prognoza meteo #vremea weekend

Cum va fi vremea in weekend (21-22 aprilie 2012)

Ploile nu vor ocoli nici in acest weekend Romania, vremea continuand sa fie instabila.

Sambata, cerul va fi temporar noros. Pe arii relativ extinse in nordul, vestul si centrul tarii vor fi averse, descarcari electrice si unele intensificari de vant. In restul tarii astfel de fenomene se vor semnala local, mai ales dupa-amiaza. Maximele termice vor fi cuprinse, in general, intre 14 si 21 de grade, iar cele minime se vor situa intre 4 si 12 grade. Presiunea atmosferica va fi in crestere.

Duminica, vremea va fi in general instabila. Cerul va fi temporar noros in jumatatea de nord a Romaniei unde, mai ales in cursul zilei, local va ploua. In restul teritoriului cerul va fi variabil cu innorari mai ales dupa-amiaza cand se vor semnala averse si descarcari electrice.

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 16 si 24 de grade, iar cele minime intre 2 si 12 grade, usor mai coborate in depresiunile din estul Transilvaniei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea