Social

#conditii meteo #vreme #meteo #vremea weekend

Cum va fi vremea in weekend

Vremea se incalzeste usor in weekend, insa diminetile raman racoroase, iar de martea viitoare incep ploile, insotite de descarcari electrice, anunta Administratia Nationala de Meteorologie.

Sambata, vremea va fi calda in majoritatea regiunilor, cu sanse de ploaie in zona Carpatilor Orientali. Cerul va fi senin, iar vantul va sufla mai tare in Moldova, Dobrogea si pe crestele muntilor. Temperaturile maxime se vor situa intre 19 si 28 de grade.

Duminica, temperaturile cresc usor in mai toate regiunile, astfel ca dupa-amiaza acestea ajung la valori apropiate de cele normale, in jur de 20 de grade. In est, sud-est, dar si la munte, cerul va usor innorat, insa doar izolat vor fi conditii de ploaie.
Dimineata, izolat, sunt sanse de ceata.

Saptamana viitoare debuteaza cu temperaturi cuprinse intre 20 si 29 de grade, insa de marti vremea se raceste usor si sunt conditii de averse insotite de descarcari electrice.

Sursa foto: citynews.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea